Szerelmes fotók Ryan Gosling-ról és Eva Mendesről

Fotó: Ryan Gosling kanadai színész érkezik Az első ember (First Man) című filmjének bemutatójára a 66. San Sebastián-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. szeptember 24-én. (MTI/EPA/Javier Etxezarreta) Létrehozás dátuma
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ryan Gosling és Eva Mendes nagyon régóta alkotnak egy párt, és az egyik legboldogabb páros Hollywoodban.

Eva Mendes mindig is az egyik legvonzóbb nő volt, és most is az, remekül tartja magát. Március első hetében ünnepelte a 49. születésnapját, ám nem sokan lennének, akik jól tippelnének a korát illetően.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Ryan Gosling pedig pár hónappal ezelőtt töltötte be a 42. életévét, de a korkülönbség nem okoz számukra problémát. Egyre többször fordul elő, hogy a nő jó pár évvel idősebb egy kapcsolatban, aminek megvannak a maga előnyei.

A nők általában tapasztaltabbak érzelmi, lelki és mentális szinten is, máskor pedig egyszerűen csak jön az a bizonyos érzés, amikor nem számít, hogy a nő mennyivel idősebb. Ryan és Eva hamar egymásba szerettek, és már több mint 10 éve élnek együtt.

Voltak, akik azt mondták, nem fog működni a kapcsolatuk, gyors szakítást vártak, de erre igencsak rácáfoltak. Továbbra is ugyanúgy, vagy még jobban szeretik egymást, és mindketten nagyon sikeresek.

Eva ezúttal egy korábbi forgatásról osztott meg pár szép emléket, melyeket sosem felednek. Reméljük, együtt öregedhetnek meg, mert a párosuk jó példát jelent azoknak, akik még hisznek a hosszú távú kapcsolatokban.