Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Videón az MTK játékosának parádés szólója a ZTE ellen

Ugyan gól nem lett belőle, a forduló egyik legszebb jelenete volt, amit érdemes megnézni, találatot érdemelt volna.

Fotó: A gólszerzõ Bognár Istvánnak, az MTK játékosának (b) gratulálnak csapattársai, Németh Krisztián (k) és Nemanja Antonov (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott MTK Budapest – Diósgyõri VTK mérkõzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. szeptember 2-án. Az MTK 2-1-re gyõzött. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra is a Ferencváros vezeti a bajnokságot 25 ponttal, és ugyan a Paks is 25 pontos a második helyen, a fővárosiak tartoznak egy meccsel. Emiatt is lehet fájó számukra, hogy legutóbb váratlan vereséget szenvedtek a Kecskemét ellen.

A sokáig szenvedett és a kieséstől menekülő Újpest is fellépett a dobogóra, akárcsak a régi szép időkben. Ez is megmutatja, az NB1-ben milyen gyorsan változhatnak a körülmények, és a Fradi sem nyugodhat meg. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Számukra nehezebb ez az év, mert a Konferencia-ligában is harcolnak, így a bajnokságban sem tudnak feltétlenül úgy teljesíteni, mint azt szeretnék. Az MTK nem is oly rég a második vonalban küzdött, most viszont ott vannak a legjobbak között.

Olyannyira, hogy 18 ponttal az 5. helyen tanyáznak. Az is igaz, hogy 13 meccset játszottak eddig, míg a körülöttük lévők eggyel kevesebbet. Ettől függetlenül ez biztató lehet számukra, és egy hosszabb nyeretlenségi sorozatot zártak le.

Érdemes megnézni Antonov cselsorozatát, ami majdnem góllal zárult a ZTE ellen. Az MTK végül így is behúzta a meccset, 2-0-ra nyertek, és igyekeznek ott lenni a Ferencváros környékén, ami nem lesz egyszerű.