Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Videón Lisztes Krisztián gólja az Újpest ellen

Lisztes Krisztián Sztankovics távozása után rögtön betalált, vele biztosan jót tett a szerb edző eligazolása.

...svg content...Fotó: Kubatov Gábor klubelnök és a klubtól távozó Lisztes Krisztián (b) az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Újpest FC mérkőzés előtt a Groupama Arénában 2024. május 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sztankovics olyan gyorsan és hirtelen távozott az Üllői útról, mintha ott sem lett volna. Alig pár hónapot maradt a Ferencvárosnál, majd miután elbukta a Magyar Kupát, bejelentették a távozását. Ennek azonban semmi köze nem volt a Paks elleni drámai vereségnek, mert már azelőtt megállapodott az oroszokkal.

A Szpartak Moszkva edzője lett, ahol valószínűleg sok pénzt fog keresni, bár a Fradinál sem panaszkodhatott. Mindent megadtak számára, amit csak lehetett, és egy erős kerettel játszhatott az NB1-ben, illetve a Konferencia-ligában. Most pedig már arról szólnak a hírek, hogy a BL-győztes Rafael Benítez lehet az utódja, aki az egyik legjobb választás. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A Fradi vasárnap lépett pályára utoljára ebben az idényben, stílusosan egy Újpest elleni győzelemmel zártak. Ugyan elmaradt a gála, ez a 2-0 elegendő volt az újabb 3 ponthoz, és a Sztankovics irányítása alatt mellőzött Lisztes Krisztián is betalált. A nemrég látványos tetoválást csináltatott fiatal reménység büntetőből köszönt be, rendkívül higgadtan.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.