Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Arteta elárulta, melyik volt az a pillanat, amikor tudta, az Arsenal lemarad a Premier League-címről

Az edző felidézte, melyik volt az a pillanat, amikor biztossá vált számára, az Arsenal már biztosan nem nyeri meg a Premier League-címet.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Arsenal az utolsó pillanatig küzdött azért, hogy megakadályozza a Manchester Cityt abban, hogy elnyerje negyedik egymást követő bajnoki címét, ám minden erőfeszítésük ellenére nem jártak sikerrel.

Az Arsenal az utolsó játéknapon ugyan megszerezte a győzelmet az Everton ellen, ez a 3 pont nem volt elég, miután a City a West Ham ellen aratott győzelmével két pontos előnnyel maradt az élen. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Noha a a bajnoki címről lemaradtak, Arteta büszke a csapatára, sőt, kijelentette, „feszegették a határaikat” a bajnoki címért folytatott küzdelemben. Az edző a szezonra is reflektált, kiemelve azt a pillanatot, amikor tudta, a bajnoki cím kicsúszott a kezükből. A 90min.com szerint a múlt havi, Aston Villa elleni 2-0-s vereségét nevezte meg a Premier League címvédés elvesztésének pillanataként. Úgy fogalmazott:

„A Villa otthonában. Az első félidőben annak 4-0-nak kellett volna lennie. A stáb és a játékosok minden határt feszegettek és minden mozgásteret kihasználtak, amit csak lehetett, hogy megnyerjük a Premier League-et. Sajnos ez nem volt elég. Gratulálok a Citynek. Hihetetlen, amit december óta csináltak.”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.