Így emeli Marics Peti Stana Alexandrát fejjel lefelé fogva (videó)

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyelőre nem megy minden zökkenőmentesen Marics Petiéknél, ami természetes, hiszen a Valmar sztárja sosem táncolt ezelőtt.

Legalábbis ezen a szinten nem, de a Dancing with the Stars rajtjára olyan topon kell lennie, ami sokkal közelebb áll a profikhoz, mint az amatőrökhöz. Ha ezt eléri Peti, akkor nagyon messzire juthat a műsorban, mert biztosak lehetünk benne, hogy rengeteg fiatal rajongó fog rá szavazni.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Ez már stabil pontot jelenthet, Stana Alexandrának is ahhoz, hogy nyugodtabban készüljön. Amikor valaki ennyire ismert és egy ország kedvence, egyszerűen nem eshet ki a DWS elején, legalábbis csekély a valószínűsége.

Láthattunk már drámai kieséseket, gondoljunk csak Rubint Réka villámgyors távozására, bár az ő karaktere messze megosztóbb, mint Petié, ami ugyancsak szerepet játszhatott a történetben, hiába táncolt jól.

A TV2 október közepén indítja útjára a Dancing with the Stars negyedik évadát, nem sokkal azután, hogy elrajtol az Ázsia Expressz új szezonja, benne többek között Alekosszal, aki miatt ugyancsak sokan fogják nézni a műsort.

A rendkívül csinos és szexi Alexandra közben gőzerővel gyakorol Petivel, de nem megy minden simán. Ezt látni is fogjátok a videóban, amit korlátozott ideig erre a linkre kattintva érhettek el az Instagramon.