Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,15 Ft
Euró
389,02 Ft
Font
457,37 Ft
Bitcoin
68,610 $

Erik ten Hag visszavágott José Mourinho megjegyzései után

Mourinho félig viccelődve azt mondta, soha nem kapott olyan szintű „támogatást”, mint amilyet a holland élvez a Manchester Unitednél, most pedig ten Hag is reagált.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, José Mourinho nemrég egy viccelődés keretében azt sugallta, hogy Ten Hag több támogatást kapott az átigazolási piacon, mint ő az Old Traffordon töltött két és fél éve alatt.

Ten Hag azonban visszavágott, állítva, hogy Mourinho az egyetlen menedzser a Sir Alex Ferguson utáni korszakban, aki „megszerezte a kívánt játékosokat”. A holland edző az ESPN Brasilnak adott interjújában úgy fogalmazott: Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

„Mourinhót leszámítva a menedzserek nem kapták meg azokat a játékosokat, akiket akartak, pedig ez az, amire szükségük van. Bízom benne, hogy elérjük a céljainkat, de ez egy kemény verseny. Hét, nyolc [csapat van a Premier League-ben], akik mind a bajnoki címre hajtanak, akiknek mind nagyon jó csapataik vannak. Szóval ha a bajnoki címre akarsz menni, akkor fel kell építened ezt a csapatot.”

Ten Hag valószínűleg azért sem hagyta szó nélkül Mourinho megjegyzéseit, mert jelenleg nagyon bizonytalan a jövője a Manchester Unitednél a csalódást keltő második szezonja miatt.

Az 54 éves szakembernek még egy év van hátra szerződéséből, ám az új társtulajdonos, Sir Jim Ratcliffe egyelőre nem adott hivatalos garanciát az edzőnek arra, hogy a nyár után is maradhat posztján.