Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Megjelent az Azahriah-film első előzetese

Egy teasert kaptunk az idén ősszel megjelenő filmhez.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nemrég listázásra kerültek az idei mozibemutatók, a felsorolt filmek között pedig feltűnt egy meglepő alkotás is: a Mi Vagyunk Azahriah című film. Noha nemrég még aligha lehetett tudni valamit a filmről, most kiderült, hogy egy valós alkotásról van szó, a Supermanagement pedig hétfőn ki is adta hozzá az első teasert.

Noha a teaserből nem derül ki sok annak kapcsán, hogy mire számíthatunk majd, annyi biztos, hogy egy dokumentarista stílusú filmről van szó, melyben valószínűleg pár interjú is helyet kapott. Az alkotás vélhetően Azahriah hirtelen jött és elsöprő népszerűségét mutatja majd be. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Mint ismert, Azahriah, vagyis Baukó Attila annak idején a YouTube-on indította be karrierjét, noha akkor még paulstreet nevű csatornájára töltött fel érdekes témájú videókat. A videózást azonban egy idő után háttérbe szorította, hogy régi álmát megvalósíthassa, s a zenélésre koncentrálhasson.

Már első száma is hatalmas siker volt, ezt követően pedig pillanatok alatt a legnagyobb hazai sztárok közé emelkedett. Mint ismert, május végén három egymást követő napon lesz telt házas koncertje a Puskás Arénában; a tervek szerint pedig novemberben a Mi Vagyunk Azahriah című film is debütál.