Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal magabiztosan győzte le Kerkez csapatát, de a magyar válogatott játékos nem lehetett ott a meccsen, mert eltiltott. Súlyos eltiltást kapott, és érezhetően hiányzott a pályáról, vele nehezebb dolga lett volna a hazaiaknak, mivel jó formában van Kerkez.

A Manchester City még látványosabb módon válaszolt, köszönhetően Haaland mesternégyeskének, amivel nemcsak az Arsenalra, hanem a Tottenham ellen játszó Liverpoolra is nyomást helyeztek. Szoboszlai Dominikék előtt egyetlen esély maradt a bajnoki cím megszerzésére, mégpedig az, hogy a hátralevő meccseket mind megnyerik. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Továbbra is az Arsenal játssza az egyik legszebb futballt Európában, és ezt a Bournemouth ellen is bizonyították. Saka, Trossard és Rice talált be, de lehetett volna ez több is 3-0-nál, viszont így is övék lett a 3 pont. Érdemes megnézni a gólokat, főleg az utolsó gólpasszt, amivel Ronaldinhót idézte a hazaiak játékosa, Jesus.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.