Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.

További Hírek

Ronaldinho a régi csapattársaival jelent meg a katari világbajnokság helyszínén, akik az idők múlásával legendákká váltak.

Dzsudzsák Balázs nemrég a brazil legendával is összefutott, akit minden idők egyik legjobb futballistájának tartanak.

A világklasszis által dedikált cipő kikiáltási ára 100 ezer forint, amelyre november 15-ig lehet licitálni az Instagramon, a befolyt összeget pedig Árminka kezelésére fordítják.

Sarka Kata nagyon jól érezte magát, és természetesen annak is örült, hogy ismét közös képet készíthetett minden idők egyik legjobb futballistájával.

Ronaldinho és Sarka Kata egyszer már találkoztak Miamiban egy eseményen, most pedig Magyarországon készítettek közös fotót, ezúttal a teqball hazai rendezvényén.

A legendás brazil futballista, minden idők egyik legjobb játékosa nagyon jól érzi magát Magyarországon, mintha csak hazajárna a hazánkba.

A két világsztár, akik minden idők legjobbjaik között tarthatják magukat számon, továbbra is remek kapcsolatot ápolnak egymással.

Ronaldinhónak számos felejthetetlen pillanata volt karrierje során, ez az egyik legkorábbi.

Nem akárkivel találkozhatott Sarka Kata, aki ezzel a fotóval most különösen nagyot mehet a közösségi médiában.

A valaha volt legtechnikásabb játékos, egy igazi brazil, ehhez kétséget sem férhet, és nagyon hiányzik a pályáról.