Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Marics Peti Stana Alexandrának: „De jól is nézel ki amúgy, csak szólok”

Marics Peti és Stana Alexandra nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, valószínűleg a profi táncosnő ennyit még nem nevetett a Dancing with the Stars alatt, mint a Valmar sztárjával.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti és Stana Alexandra együtt fognak táncolni a Dancing with the Starsban, ami egy rettentően erős kombinációt jelent. Egyrészt mindketten rendkívül népszerűek, másrészt hasonlóan laza, vidám karakterek.

Nyilván Peti lazaságát nem lehet felülmúlni, de az, hogy az énekes talán a legnépszerűbb a mezőnyből, és ugyanez igaz Alexandrára a profi táncosok közül, nagyon is okunk van azt gondolni, hogy ott lehetnek a döntőben. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Alexandra tudja jól, lesz olyan pont, amikor Peti kihúzza nála a gyufát, viszont igencsak szép tempóban haladhatnak előre. Rendkívül nagy várakozás előzi meg a rajtot, ami már nincs messze, Krausz Gáborék is gőzerővel készülnek.

A leglazább páros viszont minden bizonnyal Petiéké, elsősorban az énekes miatt, mivel Alexandra a fegyelem híve. Természetesen ő is laza, viszont profi táncosként megköveteli a rendet, a fegyelmet, hogy a lehető legjobban készüljenek fel.

Alexandra és Peti most egy újabb videóval örvendeztette meg a közönséget, amit csak ajánlani tudunk Nektek. Ha kíváncsiak vagytok Peti dumájára és dicséretére, akkor csak kattintsatok erre a linkre a videóért.