Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Új frizurát csináltatott Gáspár Bea, nagyon jól áll neki (videó)

Gáspár Bea maximálisan elégedett az új frizurájával, amitől fiatalodott is pár esztendőt, abszolúte jól választott.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Beát is a Győzike Show-ban ismerhette meg az ország, és sokak számára ő volt a kedvenc karakter. Ugyan voltak hangos vitái, többségében neki adtak igazat Győzikével szemben, aki viszont igencsak megosztó lett. Ezzel már akkor tisztában volt, és egy nagyon sikeres időszakot tudhattak maguk mögött.

Az RTL, de senki más sem számított akkora durranásra, mint ami lett ebből az egészből, majd véget ért. Sokan ürességet éreztek miatt, viszont a korszakok változnak, ahogyan a fogyasztói szokások is, és a végére már a közösségi média is megjelent, messze több csatorna vált elérhetővé, millióknál kötötték be az internetet. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Győzike és családja azonban népszerű maradt, minden műsorban letették a névjegyüket, amikben szerepeltek. Karrierjük következő nagy dobása lehet a Gáspárék, ami egyfajta all in is a részükről, bár nem tudjuk elképzelni, hogy ne jöjjön be ez a húzása a TV2-nek. Akár több nagy rekordot is megdönthetnek, hamarosan kiderül, mert kezdőnek a forgatások.

Győző is formába hozta magát a 2024-es évadra, nemrég még 118 kiló volt, most pedig bement 100 alá, ami szép teljesítmény. Bea is csinos, és szintén sokat tanult a Győzike Show-ból, valószínűleg ugyanazokat a hibákat már aligha követik el újra.

Izgatottan várjuk a folytatást, és ez megint egy olyan műsor lehet, amiről azt állítják, senki sem nézi, közben mindenki tud mindent. Bea ezúttal egy új frizurával hangolt a hétvégére, ami szerencsére napos, száraz lesz, majd utána ismét elromlik az idő, szóval mindenki használja ki, Gáspárék is ezt fogják tenni.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.