Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Arany színű cipőben pózolt Győzike

Gáspár Győző szeret aktív lenni az Instagram oldalán, most régebbi fotókat osztott meg egy fotózásról, már akkor is trendi volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin is mostanában ismét aktívabb az Instagram oldalán, ami azt is jelezheti, hogy újra boldog. Keveset tudni a magánéletéről, és még az sem biztos, hogy szerepelni fog a Gáspárékban, ami a TV2-n lesz látható. Gáspár Győző és Gáspár Bea már aláírta a szerződését a csatornával, addig a lányok egyelőre tárgyalnak.

Legalábbis ez volt a legutóbbi hír, azóta talán megállapodás is születhetett közöttük, mert velük lenne csak igazán igazi a Gáspárék, ami kvázi a Győzike Show folytatása lehet, de más néven. Egykor az RTL-en nagy sikerrel futott a széria, éveken át láthattuk rendszeresen a képernyőkön a Gáspár-családot. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Evelin a család egyik legismertebb tagjaként egy ideje a TV2-nél dolgozik, a legutóbbi Farm VIP-ban is szerepet vállalt, viszont csak a háttérből. Lehetséges, hogy ez idén sem lesz másképp, bár, ha a Gáspárékban megjelenik, azzal egy újabb nagy ismertségi lavina indulhat el számára, és a mai fiatal generáció is megismerheti, mint anno.

Ma már sokkal jobban kezeli mindezt, kezdve a támadásokkal. Csúcsformába hozta magát, és rengeteg bókot kap, sokan szeretnének vele megismerkedni, de lehetséges, hogy már rátalált a szerelem. Sok idő telt el a legutóbbi szakítása óta, ami fájdalmas lehetett, még a Párharcban is együtt szerepeltek.

Nemrég egy titokzatos, izmos és jóképű fiatalember tűnt fel Evelin oldalán, aki rendkívül csinosan öltözött fel csütörtök estére. A család többi tagja sem unatkozhat, Győzike időről időre a múltból idéz, most épp egy régebbi fotózásról osztott meg pár fotót, amiket erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.