Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,088 $

Simán nyert a Real Madrid a csodacsapat ellen

A Real Madrid végül emberhátrányban fejezte be a mérkőzést a Girona ellen, mialatt 3 gólt rúgtak, és egyet sem kaptak.

Fotó: EPA/David Borrat
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szombati játéknap is izgalmas volt a futballrajongók számára, kezdve a Manchester City váratlan vereségével, ami az első volta szezonban. A Manchester United ugyancsak belefutott egy pofonba, míg az Arsenal simán nyert.

Az pedig, ami a Liverpool mérkőzésén történt a Tottenham ellen, több mint drámai volt. 9 emberrel is majdnem 1-1-re hozták a rangadót, de az utolsó másodpercekben egy öngól mindent eldöntött. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A spanyol ligában is zajlanak az események, mialatt megtudhattuk, kikeket akar szerződtetni a Barcelona. A Real Madrid is nagy neveket hozna jövő nyáron, viszont ennél most fontosabb és aktuálisabb feladatok vártak rájuk.

A Girona veretlenül várta a Madridot hazai pályán, végül azonban egy sima vereségbe futottak bele. Joselu talált be először Bellingham passzából a 17. percben, majd Tchouameni is megtette ugyanezt Kroos révén.

A mindent eldöntő találatot Bellingham jegyezte a 71. percben, és Joselu vissza is adta neki a kölcsönt. Nacho a hosszabbításban azonnal pirosat kapott, így a közeljövőben nem fog játszani, viszont 21 ponttal megint a királyi gárda vezet a 20 pontos Barcelona és a 19 pontos Girona előtt.