Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Xavi leadta a sztárlistát, őket akarja a Barcelonában látni

Nagy neveket vinne Barcelonába a katalánok edzője, köztük két kegyvesztetté vált Manchester United játékossal.

Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Barcelona legutóbb csak egy öngóllal tudott nyerni a Sevilla ellen, viszont az a szurkolók számára egy igencsak édes ízű öngól volt, mert azt a Real Madrid legendája és korábbi csapatkapitánya, Sergio Ramos szerezte.

Szoros a bajnokság, viszont már a Real Madrid is botlott. Igaz, később javított, ám most az eddig szinte tökéletes mérleggel rendelkező Girona otthonába látogatnak, ami nem lesz egy könnyű falat számukra. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Xavi is dolgozik a háttérben, hogy erősebbé váljanak. A kölcsönbe érkezett sztárok hamar beilleszkedtek és sokat tesznek hozzá a játékhoz, viszont már megvannak az új kiszemeltek, összesen hat sztárról van szó.

Az Arsenal duója is a listán szerepel

A The Sun azt írja, hogy az Arsenal duója, Havertz és Jorginho is komoly célpont, akárcsak a Manchester United csatára, Martial és az edzőjével összebalhézott, majd szintén kegyvesztetté vált Sancho, akiért horribilis összeget fizetettek az angolok, de eddig nem sokat törlesztett belőle.

A Barcelona az anyagi helyzete miatt olyan játékosokat keresett eddig, akik szabadon szerződtethetőek vagy kölcsönvehetőek. A Mundo Deportivo szerint jövő nyáron is ebben a megközelítésben terveznek igazolni a barcelonaiak.

A hatfős listát már összeállították, és ha sikerül megszerezni a hat sztárt, akkor a Barcelona sokkal erősebbé válhat. Igyekeznek kihasználni a játékosok nehéz helyzetét, akik a LaLigában kezdhetnének új karriert.