Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Sergio Ramos góljával nyert a Barcelona a Sevilla ellen

A gond az, hogy a Real Madrid legendája és korábbi csapatkapitánya a saját kapujába talált be a Barcelona ellen.

Fotó: EPA/Quique Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre érdekesebben alakulnak az események a spanyol bajnokságban, a LaLigában. A Barcelona és a Real Madrid is veszített már pontokat, és valószínűleg még fog az idény végéig, ami messze van.

A Girona viszont nagyon stabil, eddig egyetlen döntetlen áll a nevük mellett, hetek óta veretlenek, és ha szombaton hozzák a meccsüket a Real Madrid ellen, ismét átvehetik a vezetést az új kiírásban. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Jelenleg a Barcelona vezet 20 ponttal, de a Girona és a Real Madrid sem lépett még pályára az aktuális fordulóban. Erre most meglesz a lehetőségük, míg a Barcelona már megtetette ezt, akiknek továbbra is van egy bírósági ügyük.

A pénteki meccsnapon a Barcelona a Sevillát fogadta, és összességében egy igen lüktető meccset láthattunk. A nagy veterán Sergio Ramos is pályára lépett, aki hosszú éveken át szolgálta a Real Madridot.

Csapatkapitánya is volt a legendás csapatnak, most viszont Sevilláért kell küzdenie. Nem alakult jól számára az este, mert a 76. percben a saját kapujába talált be, és ez elegendő volt ahhoz, hogy a Barcelona begyűjtse a 3 pontot, addig a Sevilla csak a 12. helyről várhatja a folytatást.