Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Videón Sergio Ramos sokkoló öngólja a Barcelona ellen

Nagyon sokba került Sergio Ramosnak ez az öngól, addig a Barcelona köszönte a lehetőséget, és ismét vezeti a bajnokságot a LaLigában.

Fotó: EPA/Quique Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban volt pár fordítása a Barcelonának, viszont pontokat is veszítettek. Ezzel együtt a bírósági ügyük sem ért véget, és továbbra sem költekezhetnek olyan szinten, mint pár esztendővel ezelőtt.

Xavinak nemcsak a bajnokságra, hanem a Bajnokok Ligájára is figyelnie kell, mert az hozza az igazi pénzt. Egy ideje még csak a csoportjukból sem jutottak tovább, így idén egészen minimális cél, hogy ezt megtegyék. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Természetesen a bajnoki cím a céljuk a LaLigában, és eddig igen szoros a játszma. A Girona nagyon komoly ellenfél, és nem várt módon eddig szinte az összes meccsüket hozták, egyelőre senki sem tudta legyőzni őket.

Jön a Girona-Real Madrid rangadó

A meglepetéscsapat szombaton fogadja a Real Madridot, ami az eddigi legnagyobb erőfelmérő lesz számukra. Mint arról korábban beszámoltunk, a Barcelona már túl van ezen, és legyőzte a Sevillát.

A Sevilla nagyon gyengén kezdte az új szezont, hiába tért vissza Sergio Ramos. Ráadásul a Real Madrid legendája és egykori csapatkapitánya döntötte el a 3 pont sorsát, de nem a saját oldalukra, mert öngólt vétett.

Időközben már be is futott az összefoglaló videó a mérkőzésről, benne minden fontos mozzanattal. Azt is láthatjuk, ahogyan Ramos balszerencsés módon ér a labdához, ami a Sevilla hálóban köt ki.