A konditeremből jelentkezett Gáspár Evelin

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin az edzések szerelmese, és jól látni, hogy kiváló formában várja a nyarat, ami mégis csúszik az eső miatt.

Amikor már azt gondoltuk, hogy itt az igazi nyár, megérkezett az eső, ami továbbra sem enged el bennünket. Ezzel együtt igazán meleg sincs, ellentétben a tavalyi szezonnal, amikor hónapokon át szárazság volt.

Soron kívül Cristiano Ronaldo nemierőszak-ügye: továbbra sem ért véget a jogi csata

Egyik helyzet sem ideális, így csak bízhatunk abban, hogy a június nem megy teljesen kárba. Sokan sajnálkoznak a jelenlegi helyzet miatt, ami arra biztosan jó, hogy még egy kicsit formáljuk a testünket a kondiban.

A konditermek mindig népszerűek, bár nyáron kevesebben vannak, hiszen a többség azelőtt igyekszik összehozni a formáját. Gelencsér Timi például azt mondja, négyészakos formája van, mert mindig edzésben van.

Gáspár Evelin is hasonlóan tesz, rendszeresen jár edzeni, és ez meg is teszi a hatását. Legutóbb Zimány Linda divatbemutatójára kapott meghívást, ahová a húgával, Gáspár Evelinnel közösen ment el.

Nem sokkal később már a konditeremből jelentkezett, folyamatosan dolgozik a vonalain. Ez nemcsak a külsőségekről szól, hanem a mentális és lelki egészségről is. Ha kíváncsiak vagytok Evelin formájára, akkor kattintsatok erre a linkre.