Élete első divatbemutatóján vett részt Gáspár Virág

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Virág nővére, Gáspár Evelin oldalán jelent meg a nagy eseményen, amit Zimány Linda szervezett.

Zimány Linda az egyik legcsinosabb magyar híresség, aki távol a bulvármédiától éli az életét. A Dancing with the Stars-ra azonban nem tudott nemet mondani, és fantasztikus pillanatokat élt át a műsorban.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ott ismerkedett meg Tóth Andival, akivel barátnők lettek, és nagyon jó véleménnyel vannak egymásról. Linda fantasztikus embernek tartja az énekesnőt, aki egy ideje megtett pár lépést hátra, tudatosan zárja el magát a média világától.

Linda divatbemutatóján más hírességek is tiszteletüket tették, többek között Gáspár Győző és Gáspár Bea két lánya. Gáspár Virág és Gáspár Evelin boldogan, rendkívül csinosan és trendin sétáltak be a helyszínre.

Evelin régóta mozog a divat világában, az idő múlásával kialakult a saját stílusa, ami főként az eleganciára épül. Virág, aki évekkel fiatalabb a nővérénél, szintén érdeklődést mutat a divat iránt, de még keresi az úját.

Virág azt mondja, ezelőtt nem járt divatbemutatón, viszont nagyon szereti a divatot. „Nagyon örülök, hogy itt lehetek.” – nyilatkozta boldogan Virág, aki szintén felnőtté vált, hamar felnőttek a Gáspár-lányok. Evelin ennek kapcsán jegyezte meg, hogy reméli, most már kialakul Virág stílusa, mert az jelenleg „elég meredek pengén táncol.”