Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Zimány Linda: „Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot”

A gyönyörű Zimány Linda viccesen megjegyezte, örökre szingli marad, mert még mindig nem talált rá az a szerelem, melyből családalapítás is lehetne.

Berki Mazsi újra és újra táncolna a Dancing with the Starsban

Berki Mazsi nagyon élvezte a közös táncot a fináléban, és sajnálja, hogy abból nem lesz több, mert újra és újra táncparkettre lépne.

Dancing with the Stars: Zimány Linda elmondta, miért esett ki Berki Mazsival szemben

Sokan ledöbbentek, amikor Zimány Linda olyan hamar távozott a Dancing with the Stars harmadik évadából, melynek kapcsán Gelencsér Timi legutóbbi élő műsorában mondott pár szót.

Zimány Linda elárulta, hogyan érzi magát a bordatörését követően

A Dancing with the Stars legutóbbi élő adását a helyszínről követhette figyelemmel Zimány Linda, aki korábban bordatörést szenvedett a felkészülése alatt.

Kiderült, miért nem talál magának párt Zimány Linda

Noha Zimány Linda egy gyönyörű, csinos, vonzó és intelligens nő, mégsem talál magának párt, mert egyszerűen nem toppan be az az ember az életébe, akire igazán megfelelne.

További Hírek

Dancing with the Stars: Zimány Linda szerint Szente Vajk extra szigorú

Zimány Linda hétfő reggel a Mokkának adott interjút, melyben arról is beszélt, hogy milyen szigorú Szente Vajk, a Dancing with the Stars 3 zsűritagja, aki a végén csak 5 pontot adott nekik, majd nem sokkal később kiestek Berki Mazsival szemben, akárcsak egy héttel ezelőtt Rubint Réka.

Dancing with the Stars: Szente Vajk szerint emiatt eshetett ki Zimány Linda

Zimány Linda kiesése abszolút meglepetés volt a Dancing with the Stars harmadik évadában, már a második kör végén elköszönt, amire van magyarázat, egyszerűen a nézők másképpen vélekedtek, mint a zsűri.

Dancing with the Stars: Köllő Babett reakciója Berki Mazsi bent maradására (videó)

Köllő Babett reakciója gyakorlatilag mindent elmond, tátott szájjal figyelte az eseményeket, sokakat meglepett, hogy Berki Mazsi még egy nagyon nagy nevet kiejtett a Dancing with the Stars harmadik évadából.

Dancing with the Stars: Zimány Linda elcsukló hangon nyilatkozott a kiesése után

Zimány Linda a kiesését követően meghatódott, főként amiatt, mert a stábtagok szomorúan fogadták a végeredményt.

Dancing with the Stars: Berki Mazsi megint megúszta, Zimány Linda kiesett

Eljött a pillanat, egy újabb párostól kellett elbúcsúznia a Dancing with the Stars mezőnyének, már nem lehetnek ott a folytatásban, maximum nézőként.

Dancing with the Stars: Zimány Linda véletlenül szájba könyökölte a partnerét

Zimány Linda és Bődi Dénes duója az egyik legszerethetőbb a Dancing with the Stars 3-ban, ami már a második élő adására fordult rá.

Miamiban randizott legutóbb Zimány Linda, akinek nincsenek óriási elvárásai

Azok, akik azt gondolják, hogy Zimány Lindának óriási elvárásai lennének, tévednek, mert nincs erről szó, viszont nehezen veszi rá magát az ismerkedésre.

Dancing with the Stars: iszonyú látvány fogadta Zimány Lindát az élő show napján

Több dolog is hátráltatta Zimány Lindát, aki azonban így is remek teljesítményt nyújtott, és megérdemelten jutott tovább a következő körbe.

Dancing with the Stars: valami, amit csak tánca után árult el Zimány Linda

Zimány Linda nem szeret kifogásokat keresni, és a panaszkodás is távol áll tőle, így csak a produkciója után tudhattuk meg, hogy a bordatörése mellett milyen gondjai voltak, még szombat reggel is.

Dancing with the Stars: totális dráma, Rubint Réka azonnal kiesett

Bármennyire is fájó, az egyik párosnak máris el kellett búcsúznia a Dancing with the Stars 3 küzdelmeitől, számukra véget ér a verseny, nem folytathatják tovább.