Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Győzike megint a Ferencváros stadionjában szurkolt (fotók)

Nem lehetett kérdés, hogy Győzike is kilátogat a Ferencváros mérkőzésére a Genk ellen, amit nagyon élvezhetett.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike az elmúlt időszakban igencsak nyitni kezdett a futball felé. Ráérzett ennek az ízére, hogy milyen jó, amikor szurkolunk egy csapatnak, akiket szerethetünk, támogathatunk, hiszen a nézők is fontos láncszemek.

Győző a Ferencvárost választotta, Magyarország legendás csapatát, mely hosszú ideje uralkodik az NB1-ben. Voltak nehéz időszakok is, még az NB2-ben is szerepeltek, de azok az idők elmúltak, és a Bajnokok Ligájába szintén visszatértek. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Győzike imád meccsekre járni, ahol barátok között lehet és kényelmesen szurkolhat. Ráadásul a Ferencváros meccsein rendre sokan vannak, és olyan a hangulat, mint egy másik magyar stadionban sem.

Többek között ez foghatta meg a TV2 sztárját, aki újra képernyőn láthatunk, méghozzá a Párharcban. Győzike és Gáspár Bea már hónapokkal korábban részt vettek a forgatásokon, így Győző ott lehetett a Fradi csütörtöki meccsén.

Érdekesen alakultak az események, mert a Ferencváros akár nyerhetett is volna a Genk ellen a Konferencia-ligában. Ez a döntetlen azonban még sokat érhet a végén, és továbbra is nagyon nehéz legyőzni őket. „Még mindig veretlenül, még mindig továbbjutó helyen.” – írta Győzike a posztjában.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.