Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,969 $

Szorcsik Viki bevallotta, már öt hónapja nem ivott alkoholt

Mint fogalmazott, egyik pillanatról a másikra döntött így, mert ki akarta deríteni, hogyan reagál a szervezete.

...svg content...Fotó: Instagram/Szorcsik Viktoria
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szorcsik Viki is szerepel majd a Fort Boyard – Az erőd című műsorban az RTL képernyőjén ősszel, ennek apropóján volt nemrégiben a Reggeli vendége. A színésznő ott elmondta, már öt hónapja nem ivott alkoholt csupán amiatt, hogy kiderítse, hogyan reagál rá a szervezete. Hozzátette, egyik pillanatról a másikra döntött így.

„Szeretem az ilyen challenge-eket, én nagyon sokféle dologban kipróbáltam magam, és szeretem, ha van valami kihívás és valami újdonság. Ilyet még soha nem csináltam. Volt már olyan, hogy nem ettem cukrot, végigcsináltam egy 56 kilométeres teljesítménytúrát, körbebicikliztem időre a Balatont” – árulta el. Soron kívül Karácsony Gergely ismét kiakadt a Magyar Nagydíj alatt repkedő helikopterek miatt

„Tehát mindig vannak ilyen kis dolgok, amiket én kitalálok magamnak” – mondta a Reggeliben, amelyből a Story szemlézett. Elmondása szerint ezzel teszteli, hogy milyen ember is ő valójában, és mi az, amit bír a fizikuma, vagy mi az, amit bír mentálisan. Ugyanakkor Szorcsik hozzáfűzte, ez valószínűleg nem fog örökké tartani, egyelőre csak feszegeti a határait.

Nemrégiben egyébként az Orbán Viktor miniszterelnökkel való régi közös fotója kapcsán is reagált, miután nem kevés támadást kapott. A színésznő kiemelte, mindez jól megmutatja, hol tart most az ország mentális állapota, és milyen emberek vesznek bennünket körül, ami szomorú, mert véleménye szerint nem így kellene ezekre a dolgokra reagálni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Kedves hölgyeim és uraim! Őrizzük meg a hidegvérünket és nyugalmunkat, és legfőképp a humorunkat, mert anélkül nemigazán érdemes élni” – tette hozzá. Állítása szerint egy 15 éves emlékről van szó, s ezeket a dolgokat az embereknek nem kellene ennyire véresen komolyan venniük, de a rengeteg üzenet miatt elmondható, hogy ezt sokan másképp gondolták.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!