Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,730 $

Szorcsik Viki reagált az Orbán Viktorral való régi közös fotója kapcsán

Szorcsik Viki nem kevés támadást kaphatott a közös fotó miatt, melynek kapcsán most reagált is az Instagram oldalán.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j2) országjáró kampánykörútjának kisbéri állomásán 2024. május 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Viki is szerepelt a Farm VIP-ban korábban, és kevés olyan játékos volt, akit akkora gyűlölet vette körül a közösségi médiában a szereplése miatt, mint őt. Elképesztő mértékben támadták, és olyan dolgokat írtak róla, amivel minden határon túlmentek ezek az emberek, szinte utaztak rá.

Azon dolgoztak, hogy Vikit kiborítsák, aki természetesen tisztában van azzal, hogy megosztó a karaktere, de nem tette meg azt a szívességet a gyűlölködőknek, hogy kiboruljon és sírva fakadjon. A 45 éves színésznő azóta is szerepelt a képernyőn, de szerencsére sokkal jobb a helyzet, mint korábban volt. Soron kívül 43 évig volt börtönben jogtalanul egy nő, hamarosan szabadlábra kerülhet

Most épp egy Orbán Viktorral való közös fotója miatt próbálták bántani. Ráadásul a fotó 15 évvel ezelőtt készült, de még ez is indulatokat tud kiváltani egyesekből, ami Viki szerint megmutatja, hol tart most az ország mentális állapota, és milyen emberek vesznek bennünket körül, ami szomorú, mert nem így kellene ezekre a dolgokra reagálni.

„Mai emlék… 15 éve. Milyen fiatalok voltunk és szépek.” – írta a Orbán Viktorral való közös fotója alá, amiért kapott hideget-meleget, amiről ő maga számolt be egy másik sztoriban, mert a fotót csak a sztorik között osztotta meg. „Kedves hölgyeim és uraim! Őrizzük meg a hidegvérünket és nyugalmunkat, és legfőképp a humorunkat, mert anélkül nemigazán érdemes élni.”

„Köszönöm a rengeteg visszajelzést az előző kép láttán, kiváló felmérés volt az ország mentális állapotáról. Pedig csak egy meglepetés születésnapi köszöntőt kaptam anno, ami feljött tegnap emlékként… Nem kell ennyire véresen komolyan venni.” – üzent a posztjában Szorcsik Viki a sok üzenet után.

Ennyi idejük maradt a jelölteknek leszedniük a választási plakátokat

Hamarosan minden pártnak le kell szednie a választási plakátjait, amit törvény ír elő, kezdve a meghatározott idővel, ami rendelkezésükre áll ehhez.

Eloltották a hatalmas tüzet Algyőn, hosszú órákba telt

Hosszú órákba telt, de végül sikerült eltolatniuk a tűzoltóknak a hatalmas tüzet Algyőn, jelenleg utómunkálatok zajlanak a helyszínen.