Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Olaszország is győzelemmel kezdte az Európa-bajnokságot

Olaszország Albánia ellen játszott egy nem túl színvonalas mérkőzést, hiába a három gól, lesznek ennél sokkal jobb meccsek is.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy meglehetősen sűrű napon vagyunk túl az Európa-bajnokságon, amiben a magyarok is érintettek voltak. Svájc ellen lépett pályára a magyar válogatott, és az első félidőben mutatott gyenge teljesítmény miatt 3-1-es vereséggel várják a németek elleni mérkőzést, amit a következő héten rendeznek meg.

Marco Rossi célzott rá, hibát követ el az, aki leírja őket, mert már voltak hasonló helyzetben. Amit a második félidőben láttunk, az sokkal inkább volt biztató, és Szoboszlai Dominik is úgy nyilatkozott, innen szép nyerni. Ha legyőzzük a németeket, majd a skótokat, nem lehetnek gondjaink. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

A horvátok szintén pályára léptek, de túl nagy falatnak bizonyult számukra Spanyolország. Magabiztosan győzték le őket, még Modric sem tudott mit tenni, és akárcsak Magyarországtól, tőlük is többet várnak a folytatásban, ám minimum két meccsük még van hátra az Európa-bajnokságból.

Olaszországé volt a késő esti mérkőzés Albánia ellen. Sokkszerűen kezdődött az összecsapás, mert Bajrami valamivel több mint 20 másodperc alatt megszerezte a vezetést. Sokat nem várt Olaszország az egyenlítéssel, a 11. percben módosította az állást 1-1-re, majd pár perccel ezután Barella góljával 2-1-re vezettek.

Ekkor azt gondolhattuk, futószalagon jönnek a gólok, de nem. Az olaszok főként csak passzolgattak, nem tudtak mit tenni a védekező albánokkal szemben, akiknek a szurkolóik óriási füttykoncertet csináltak az Európa-bajnokságot és világbajnokságot is nyert csapat „tiszteletére.”. Eddig ez volt a leggyengébb mérkőzés, hiába a három gól, bár Olaszország ennek is örül, mert a spanyolokhoz hasonlóan 3 pontosak.

Az állást biztosítja a Sofascore