Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Megszólalt Szoboszlai Dominik az Eb-vereség után

Szoboszlai Dominik is őszinte szavakat fogalmazott meg annak kapcsán, mi is történt valójában Svájc ellen a pályán.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és a svájci Dan Ndoye a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. Svájc 3-1-re győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem alakult túl jól a magyar válogatott nyitánya az Európa-bajnokságon, függetlenül attól, hogy Svájc volt az esélyesebb. Az első félidőben egyértelműen az ellenfél volt a jobb, addig a folytatásban fordult a kocka, sokkal inkább kiegyenlített volt a játék. Varga Barnabás egyetértett azzal, hogy az első félidő gyenge volt, és az sokba került.

Sallai is összességében ugyanezt nyilatkozta, és elmondta, min ment el a 3 pont, noha ebből lehetett volna döntetlen is. Szoboszlai ugyancsak megszólalt az M4 Sport kamerái előtt, és egyelőre ő sem tudja, mi történt az első és a második félidő között, mi volt az ok, amiért ennyire rosszul ment a játék, majd az erőteljesen feljavult a folytatásra. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Elismerte, ez egy teljesen más csapat volt a második félidőben. Hozzátette, ebből tanulni kell, és van még két mérkőzés hátra., melynek kapcsán hangsúlyozta, nem szabad igazán búslakodni. „Innen szép a győzelem” Hangsúlyozta, semmit sem adnak ingyen, keményen meg kell dolgozni a sikerekért, és nem véletlenül jutottak ki az Európa-bajnokságra.

„Teljesen más csapat voltunk az első félidőben, mint a másodikban. Sok volt a hiba, nem mehetünk úgy bele egy mérkőzésbe, hogy azt hisszük, ajándékba adják a 3 pontot. Nem szabad búslakodnunk, innen szép nyerni.” – idézte az MLSZ Twitter oldala Szoboszlait.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai szerint sok dolguk van még, de rajta vannak az ügyön. A második félidőt jónak értékelte, kiemelvén, használták egymást, segítették a másikat, sokat passzoltak. Hozzátette, ezt kellett volna tenniük az első félidőben is, ami nem sikerült.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.