Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Varga Barnabás elismerte, az első félidő nagyon nem volt rendben Svájc ellen

A Ferencváros csatára, aki gólt szerzett Svájc ellen az első mérkőzésen az Európa-bajnokságon, elismerte, az első félidő nem volt rendben, ami sokba került.

...svg content...Fotó: Fiola Attila (b), Varga Barnabás (k) és Schäfer András (j2), valamint a svájci Manuel Akanji a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatott egy igen erős kezdővel lépett pályára Svájc ellen, akik esélyesként lendülhettek akcióba Marco Rossi csapata ellen. Az első félidőben igen rosszul alakultak a dolgok, kétgólos hátrányból várhatta a csapat a folytatást.

A második félidőben már egy másik válogatott futott ki a gyepre, és a szépítés is összejött Varga Barnabás révén. Sőt, az egyenlítés is meg lehetett volna, ám a végén jött egy újabb hiba, aminek köszönhetően 3-1-es vereséggel rajtolt a csapat az Európa-bajnokságon Németországban. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Varga Barnabás az M4 Sportnak adott nyilatkozatában elismerte, az első félidőben nem játszottak jól, az nem volt rendben. Hozzátette, a második 45 perc már jobban nézett ki, és ez az, amire építkezni akarnak. Megjegyezte, kockáztattak a végén, kicsit jobban kinyíltak, viszont szerinte meg kellett próbálniuk.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.