Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Rossi szerint valószínűleg nem sokan fogadnának rájuk Németország ellen

Marco Rossi biztos benne, hogy nem sokan fogadnának rájuk Németország ellen az Európa-bajnokságon, de csak várjuk ki a végét.

...svg content...Fotó: Szurkolók a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportja első fordulójában játszott Magyarország – Svájc csoportmérkőzést nézik az Várkárt Bazár Öntőház udvarán kialakított szurkolói teraszon 2024. június 15-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nyilvánvalóan csalódással telt el a délután a magyar szurkolók számára, miután 3-1-re kikaptunk Svájc ellen. Ez nagyrészt az első félidőnek volt betudható, aminek ideje alatt igen gyengén játszott a magyar válogatott, rájuk sem lehetett ismerni, akárcsak a folytatásban, de akkor már pozitív módon.

Varga Barnabás sem értette, mi történt az első 45 percben, majd nem sokkal utána Sallai Roland is nyilatkozott. Mindketten egyetértettek abban, hogy komoly gondok voltak, míg Szoboszlai hangsúlyozta, innen szép nyerni, nem szabad feladni, menni kell előre, mert még mindig van két meccs hátra. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Ez a két meccs pedig sokat hozhat a konyhára, bár Németország ellen rendkívül nehéz lesz. Ha azonban úgy játszik a csapat, mint a második félidőben több esélyünk lehet. Marco Rossi sem akarja leírni a csapatot, de az, amit most látott, kicsit sok volt neki, és inkább már a németekre koncentrál.

„Ha megnézzük a jelenlegi állást, és hogy Németországgal játszunk négy nap múlva, valószínűleg nem sokan fogadnának ránk. De az előző Eb-n megmutattuk, hogy fel tudunk állni 3-0-s vereség után, elvégre 1-1-et játszottunk a világbajnok franciákkal, majd hat percre voltunk a továbbjutástól Münchenben a németek ellen.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Megjegezte, ez egy másik német csapat, mint azt láthattuk is a skótok ellen, akiknek esélyt sem adtak. „Persze ez egy másik német csapat, amely ezt meg is mutatta a nyitómeccsen. Ahogy korábban is elmondtam, a házigazdát tartom a torna legnagyobb favoritjának” – idézte az MTI Rossit.

Liner/MTI