Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Munkavégzés közben késeltek meg egy buszsofőrt Komárom-Esztergom vármegyében

Járatvezetés közben szúrtak lábon egy buszsofőrt Komárom-Esztergom vármegyében, miután korábban már halálosan megfenyegették.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) tájékoztatása szerint egy autóbuszvezető késes támadás áldozatává vált szolgálata teljesítése közben. Az incidens Komárom-Esztergom vármegye területén történt, a pontos időpontját azonban nem hozták nyilvánosságra.

A sértett buszsofőr már az eset előtt jelezte a telephelyvezetésnek, hogy egy férfi a torka elvágásával fenyegette meg. Annak ellenére, hogy segítséget kért felettesétől, a támadó végül valóra váltotta fenyegetését, és lábon szúrta a vezetőt. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

„Most bekövetkezett az, amire az autóbuszvezető felhívta a telephelyvezető figyelmét, és kérte a segítségét. Ugyan nem a torkát vágták el, de a combjába szúrt az a személy, aki folyamatosan fenyegette autóbuszvezető kollégánkat” – írta a SZAKSZ közösségi oldalán.

A SZAKSZ az eset után azonnali intézkedéseket szorgalmaz a Biztonsági Igazgatóságnál, hogy a hasonló esetekben sokkal hatékonyabb intézkedésekre kerülhessen sor.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.