Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,888 $

Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Kiderült, hogy az egyik áldozat egy fideszes önkormányzati képviselő, akit meggyszedés közben érte utol a halál tragikus hirtelenséggel.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk a tragédiáról, és most kiderült, hogy egy fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, aki épp meggyet szedett egy rázógéppel, majd az hozzáért egy magasfeszültségű vezetékhez. Az RTL információi szerint a gazda azonnal életét vesztette, nem lehetett rajta segíteni.

A munkatársa, aki a traktort vezette, szintén elhunyt, amikor ki akart szállni a járműből. Rajtuk kívül még két másik személy sérült meg, miközben a rendőrség nyomozást indított ismeretlen tettes ellen. Az RTL Ráckevén, a tragikus helyszínen járt, ahol a gazda egyik barátjával beszélt, viszont nyilatkozni senki nem akart.

Annyit elárultak, hogy a város szélén lévő gyümölcsösben szedtek meggyet egy gép segítségével, amikor valamilyen oknál fogva a szerkezet beleakadt a fent futó magasfeszültségű vezetékbe, mely két ember életét vette el. „Egyelőre tisztázatlan okból több embert ért áramütés, két férfi, egy 44 éves és egy 47 éves életét már nem tudták megmenteni, ők meghaltak a helyszínen” – adott tájékoztatást a rendőrség.

Az RTL Híradó arról is információt szerzett, hogy a gép, amivel reggel óta dolgoztak, elromlott, így újra volt szükség, és folytatták a munkát, majd megtörtént a tragédia. „A balesetben meghalt gazda Bécsi Balázs, Ráckeve egyik fideszes önkormányzati képviselője.” – írja az RTL.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A férfit a város a saját halottjának tekinti, akit egy véleményéért kiálló, határozott fiatalemberként ismertek. Jelenleg foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított nyomozást a rendőrség.

Odáig fajultak a tüntetések, hogy már kijárási tilalmat rendeltek el Bangladesben

A kormány több nagyvárosba is katonai egységeket vezényelt a rend helyreállítása érdekében.