Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Szoboszlai trükkjére még Neymar is felkapná a fejét (videó)

Szoboszlai Dominik hiába nem a brazil válogatott tagja, ettől még nagyon technikás, valójában technikásabb, mint az európai játékosok legnagyobb része.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott tagja a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzés előtt a kölni RheinEnergieStadionbanban 2024. június 15-én. MTI/Illyés Tibor
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan összecsap egymással a magyar válogatott és Svájc az Európa-bajnokság második mérkőzésén. Az elsőt Németország és Skócia játszotta, amiben nem volt köszönet, a németek 5-1-re ütötték ki a skótokat, akik csak egy öngóllal tudtak szépíteni.

A magyarok részéről is nagyon fontos lenne győzelemmel kezdeni, és ugyan Svájc az esélyesebb, ez még semmit nem jelent. Valószínűleg a svájci válogatott igencsak meg fog szenvedni, de bízzunk benne, hogy a végén nálunk landol a 3 pont, amire már lehetne építeni a németek előtti meccsen. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Már a magyar kezdőt is ismerhetjük, természetesen a csapatkapitány Szoboszlai Dominik is ott van a kezdőben. Készült róla egy felvétel trükközés közben, amire Neymar is felkapná a fejét, aki szintén imád játszani a labdával, akkor is, ha csak egy szimpla bemelegítésről van szó.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!