Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,804 $

Nagy bejelentésekre készülhet Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc

Dobrev Klára erősen utalt arra, hogy nagy bejelentésekre készülhet a DK, ahol lehetséges, komoly személyi változások lesznek.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Jelenleg minden Karácsony Gergely és Vitézy Dávid harcáról szól, ami úgy tűnik, eldőlt, miután Karácsony az újraszámlálást is behúzta. Ennek ellenére nem teljesen elégedett, mert csak 41 szavazattal nyert, és új választást akar, hogy nagyobb győzelmet arathasson, aminek azonban megvannak a maga veszélyei.

Ugyanakkor pontosan tudja, kicsi az esélye annak, hogy lesz újraválasztást, így nyugodt szívvel követelheti azt. Szinte biztosan minden marad ugyanúgy, leszámítván a Várásháza összetételét, ahol már a Tisza Párt is ott ül, ráadásul nem kevés képviselővel, és ez Karácsony számára jelentős nehézségeket fog jelenteni. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Dobrev Klára, aki szintén kint volt Karácsony Gergely pénteki tüntetésén, a 444-nek adott interjújában elárulta, nagyon intenzív munka zajlik a háttérben annak érdekében, hogy lássák, hogyan haladjanak tovább és miket kellene csinálniuk az elbukott választást követően. Megjegyezte, ahogy ennek az intenzív munkának vége, a sajtó munkatársai az elsők között értesülhetnek a döntésekről.

Feltették a kérdést, elképzelhető-e, hogy Dobrev esetlegesen később nem indul vezető pozícióért. „Nagyon intenzív munka zajlik a párton belül.” – hárította az egyértelmű válaszadást a DK vezetője. Arra is kíváncsi volt a 444, hogy mi a felelőssége ebben az eredményben Gyurcsány Ferenc feleségének. „Nagyon intenzív munka zajlik, hogy pontosan megértsük, mi történt…” – folytatta Dobrev, aki nem volt hajlandó válaszolni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Még huszonötször megkérdezheti…” Ami pedig az Árnyékkormány bukását illeti, úgy fogalmazott, egyértelművé vált számukra, nem a DK a legerősebb ellenzéki erő, hanem az alig pár hónapja alakult Tisza Párt, így nem volt értelme folytatni azt a munkát.

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.