Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Vitézy Dávid kész elfogadni Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését, aki szerint megint átlépte a határokat.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az érvénytelen szavazatok újraszámlálását követően is Karácsony Gergely maradt az élen, mindössze 41 ponttal. Még mielőtt kihirdették volna az eredményt, súlyos vádakat fogalmazott meg Budapest jelenlegi főpolgármestere, többek között a választási bizottsággal szemben is, amit határozott elutasítottak.

Szintén elutasították Vitézy Dávid azon kérelmét, hogy két kerületben tartsanak új szavazást. Ezzel együtt kezdeményezni fogja az új választást, akárcsak Karácsony, aki ezzel állja a szavát. Ugyanakkor erősen valószínűtlen, hogy új szavazást írnak ki, így valószínűleg minden marad a jelenlegi formájában, amit később a jogorvoslatok után be fognak jelenteni.

Karácsony úgy fogalmazott, ha kell, hatodjára is nyerni fog, addig Vitézy úgy fogalmazott, a riválisa az elmúlt napokban végig mocskolódott és hazudott. Ezzel nála Karácsony átlépte a határt, és a Partizánnak adott interjújában azt mondta, a történtek ellenére kész elfogadni a főpolgármester újabb bocsánatkérését, akiről ismét hangfelvételek szivárogtak ki.

Karácsony Gergely egyelőre nem kért bocsánatot Vitézy Dávidtól az elmúlt két napért. Ami biztos, minden eddiginél távolabb állnak egymástól, ami miatt Vitézy azt mondta, nehezen tud elképzelni egy koalíciós együttműködést Karácsonnyal, de nyitott arra, hogy közösen dolgozzanak Budapest jövőjéért, és javítsanak a kapcsolatukon a főváros érdekében.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.