Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,387 $

Rendkívül hatékony és látványos lézeres kezelések, a nyári időszakban is

A tudatos bőrápolás térhódítása által sosem voltak még ennyire biztonságosak a lézeres kezelések a nyári időszakban.

...svg content...Fotó: unsplash/Jernej Graj
Egészség/Életmód

Takács Petra

Szerkesztő

Azt gondolhatnád, hogy a magas nyári UV-sugárzás korlátozza a lézeres kezelések elvégzését, azonban ez nem igaz. A megfelelő fényvédelmi szabályok betartása mellett bizonyos lézeres kezelések a nyári, napos időszakban is biztonságosan elvégezhetők, csupán professzionális segítségre és tudatos bőrápolásra, pontosabban a bőr megfelelő védelmére van szükség.

De miért olyan fontosak a lézeres kezelések? A lézeres bőrmegújító kezelések nagy szerepet játszanak a bőr minőségének javításában, az öregedés látható jeleinek késleltetésében, valamint számtalan bőrprobléma kezelésére alkalmasak. A lézer energiája azonban nemcsak bőrmegújításra, hanem lézeres szőrtelenítésre is alkalmazható, ami hatalmas terhet vehet le a válladról, főként a nyári hónapokban. Bár lehet, hogy nem is gondolnád, de bizonyos lézeres technológiák akár a hajhullás kezelésére és a hajnövekedés serkentésére is alkalmazhatók. Soron kívül Karácsony Gergely ismét kiakadt a Magyar Nagydíj alatt repkedő helikopterek miatt

A lézeres kezelések biztonságosságát az erőteljes fényvédelem alkalmazása garantálja, azonban a bőr védelme nemcsak a lézeres kezelések szemszögéből fontos. Ha szeretnéd megőrizni bőröd egészségét és fiatalságát, akkor a fényvédelemre is ugyan olyan nagy hangsúlyt kell fektetned, mint a kozmetikai, gépi, vagy hatóanyagos kezelésekre. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a fényvédők használata az anti-aging nulladik lépése, így a bőrápolási rutinba való beépítésük elengedhetetlen. Hogy miért? A napsugárzás visszafordíthatatlan károkat okozhat, ami nemcsak a bőröregedés felgyorsulásával, hanem a bőrrák megnövekedett kockázatával is jár.

A bőr védelmének kulcsa tehát a tudatosságban rejlik: lehetséges, hogy korábban sokan a barnaságot választották a bőrük védelme helyett, azonban a barnulás káros következményeinek hangsúlyozása egyenes út lehet az egészséges és a szép bőr megteremtéséhez mindenki számára. Szerencsére ma már egyre inkább divatos a tudatos bőrápolás és a prevención alapuló anti-aging, amelynek az Aesthetica Orvosi Központ is elkötelezett képviselője.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Bizonyos fényvédelmi szabályok betartása mellett a lézeres szőrtelenítő kezelések teljesen biztonságosak nyáron is, így a legmelegebb hónapokban sem kell lemondanod a puha és szőrtelen bőrről. A ruhával fedett bőrterületek különösebb odafigyelés nélkül szőrteleníthetők, például a hónalj és az intim területek kezelése nem ütközik akadályba, de a kezelések lehetségesek akkor is, ha a kezelendő felület nem fedett, tehát érheti UV-sugárzás, csupán jobban oda kell rá figyelned.

A bőrmegújító kezelések közül a bőrfelszíni sérüléssel nem járó kezelések alkalmazása javasolt a nyári időszakban, például a DermaClear mélytisztító és hidratáló kezelés vagy a CarbonPeel felszíni hámlasztás is biztonságosan alkalmazható a nyári melegben is, ráadásul segítenek a bőr friss és üde megjelenésének megőrzésében. Ha pedig a strandolás és a napozás által megviselt haj helyreállítására keresel megoldást, akkor a lézeres hajterápiát javasoljuk. Ezek a professzionális, nyáron is végezhető lézeres eljárások mind elérhetők az Aesthetica Orvosi Központban, ahol exkluzív környezetben, szakértő kezek között szépülhetsz nyáron is.

Nem bízik a Szajna vízminőségében az olimpiai bajnok úszó

Sharon van Rouwendaal, a nyílt vízi úszás olimpiai bajnoka megelőző jellegű antibiotikum-kezelést tervez a párizsi játékok előtt.