Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Valaki 110 ezer forint értékben adott le pizzarendelést a magyar válogatott meccse miatt

Egy pécsi Wolt-felhasználó igen komolyan vette a magyar válogatott mérkőzését az Európa-bajnokságon, összesen 110 ezer forint értékben rendelt pizzát.

...svg content...Fotó: Szurkolók a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportja első fordulójában játszott Magyarország – Svájc csoportmérkőzést nézik az Várkárt Bazár Öntőház udvarán kialakított szurkolói teraszon 2024. június 15-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott rajtja nem sikerült az Európa-bajnokságon, 3-1-es vereség lett a vége Svájc ellen, de még mindig van hátra két mérkőzés. Szoboszlai is nagyon szomorúan nyilatkozott, viszont nem akarják feladni, hisznek abban, hogy ebből a helyzetből is van kiút.

Marco Rossi szövetségi kapitány is hisz ebben, még akkor is, ha Németország toronymagas favorit a csoportban. Ez talán csak még inkább motiválni fogja a csapatot, és ezzel együtt a szurkolókat is, Németországban és Magyarországon egyaránt. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

A magyar-svájci EB-mérkőzéshez hasonlóan a meccs közbeni Woltos rendelések is sok izgalmat tartogattak. Egy pécsi Wolt-felhasználó 110 ezer forint értékben adott le pizzarendelést. A mérkőzés alatt a pizzák közül sorrendben a sonkás, a szalámis és a margherita voltak a legnépszerűbbek.

A kedvenc édességek a tejcsoki és a gumicukor voltak, jégkrémből a mandulás ízű dominált, míg chipsből a sajtos és a ketchupos ízesítésűek fogytak a legjobban. A nap legnagyobb összértékű rendelése egy 110 ezer forintos pizzarendelés volt és egy pécsi Wolt-felhasználó adta le.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Debrecenben taco, a gólszerző Varga Barnabás szülővárosában füstölt sajtos-tejfölös lángos fogyott. A magyarországi Wolt-városok adatait vizsgálva kiderül, hogy a debreceniek igazi egyéniségek, hiszen ez volt az egyetlen város, ahol a meccsnézéshez a legnagyobb számban tacót rendeltek a felhasználók.

A mérkőzés alatt Szombathelyen, a válogatott gólszerzőjének, Varga Barnabásnak a szülővárosában az M&M’s-es fagyi, a füstölt sajtos-tejfölös lángos és a négysajtos pizza voltak a top termékek. Minden egyéb településen a pizza és a hamburger domináltak.

Top kategóriák

  1. Melegétel: Nem meglepő módon a gyorséttermi termékek számítottak a legnépszerűbbnek, sorrendben a hamburger, a pizza és a csípős csirkeszárnyak.
  2. Alkohol: A sör a Wolt-felhasználói szerint is elengedhetetlen a meccsnézéshez, ám a preferenciák megoszlottak. Míg a budapestiek és a debreceniek a magyar, a szegediek az olasz, a győriek a holland, addig a miskolciak a német söröket preferáltak.
  3. Élelmiszerek: A legtöbben friss termékeket (elsősorban banánt), üdítőt (elsősorban kólát) és energiaitalt rendeltek, de pörgött a paradicsom, az ásványvíz és a tej is.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.