Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Farm VIP 3: drámai bejelentés történt, ami mindenre hatással lesz

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Visváder Tamás közölte a döntését Gáspár Zsoltival azt követően, hogy két orvos is azt tanácsolta neki, adja fel a Farm VIP 3-at a sérülése miatt.

A Farm VIP 3-ban mindig történik valami, és ez nem reklámszöveg, mert valóban így van. Az első perctől kezdve heves vitáktól volt hangos a farm, elsősorban Szorcsik Viki körül alakultak ki ezek a veszekedések.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

A Farm VIP történetének egyik legnagyobb balhéjának is a színésznő volt az egyik főszereplője, míg a másik Mischinger Péter. Az Exatlon sztárja már nincs játékban, nem sokkal a balhé után Viki kiejtette őt, de sokaknak nem szimpatikus az a fajta viselkedés, amit a játékban maradt híresség mutat.

A másik oldalon is voltak gondok, Visváder Tomi keze megsérült két rovarcsípés miatt, és hamar kiderült, hogy nagy veszélybe került a játéka. Hiába az egyik legjobb versenyzője a mezőnynek, aki nemrég védettségi játékot is nyert, a szervezetébe jutott méreg keresztbe tett neki.

Két orvost is azt tanácsolta, hogy adja fel, menjen haza pihenni, mert így ezt gyakorlatilag lehetetlen lesz folytatnia. A sárga csapat mindent megtett azért, hogy tehermentesítse Tamást, akinek fájdalmai voltak, de még így is dolgozott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2