Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Megint pályára lép a Chelsea, élőben nézhetjük a tévében

A Chelsea sem fog unatkozni, az Aston Villa otthonában kellene valahogyan begyűjteniük a 3 pontot.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annyi már bizonyos, hogy a Chelsea idén is katasztrofális szezont zár a Premier League-ben, és még csak az Európa-ligában sem lesznek ott a következő idényben. A szurkolók rendkívül csalódottak emiatt, és nem gondolták volna, hogy ezzel a kerettel és Pochettino vezetésével ilyen helyzetbe kerülnek.

Nem kizárt, hogy Pochettinótól is megválik a vezetőség, mert nemigazán látni előrelépést a sztáredzővel, hiába dolgozott korábban Angliában is. Jelenleg a 9. helyen állnak 47 ponttal, míg a Tottenham az 5. helyen 60 pontos. Gyakorlatilag ez egy lehetetlen küldetés a londoniak számára, akik legutóbb egy igen nagy pofonba rohantak bele az Arsenal ellen. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Az Aston Villa ellen sem lesz könnyű dolguk, erőse benne van a pakliban egy újabb vereség, mivel a Villa a Bajnokok Ligája indulást érő 4. helyen áll 66 ponttal. Igaz, két meccsel többet játszott, mint a Tottenham, így a Chelsea ellen még a döntetlen sem fér bele, mindenképpen nyerniük kellene. Az izgalmasnak ígérkező szombati meccset 20 óra 50 perctől adja a Spíler 1.