Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egyértelműen a Chelsea teljesít az egyik leghektikusabban az angol bajnokságban. Néha úgy tűnik, megindulnak felfelé, majd ismét gödörbe kerülnek, és sorra szenvedik el a váratlan vereségeket. A Manchester City ellen is nyerhettek volna az FA-kupa elődöntőjében, de nem éltek a lehetőséggel.

Nem egy ziccert hagytak ki, amit Guardiola csapata, ha csak egy góllal is, de megbüntetett. A másik oldalon is egy manchesteri csapat jutott be a döntőbe, de sokkal kínosabb módon egy alacsonyabb osztályú ellenfél ellen. Már 3-0-ra vezettek, és csak centiken múlt, hogy ne 4-3-as vereség legyen a vége hosszabbításban. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Ugyan az Arsenal nemrég meglepő módon kikapott hazai pályán az Aston Villától, és a Bajnokok Ligájából is kiestek, mindez nem volt hatással rájuk a folytatásban. Legutóbb a Chelsea ellen parádéztak, aminek 5-0 lett a vége, egyenesen kiütötték a londoni kékeket, akiknek esélyük sem volt.

Trossard nyitotta meg a gólcsapot, már a mérkőzés legelején, ami igencsak rányomta a bélyegét a játékra. Ezt követően White és Havertz is eredményes tudott lenni, ráadásul két alkalommal, így alakulhatott ki az 5-0-s végeredmény, ami több mint fájó lehet a Chelsea szurkolóinak.

Ugyan az Arsenal jelenleg 77 pontos az élen, a 74 pontos Liverpool csak most fog pályára lépni az Everton otthonában, addig a Manchester City a kupameccse miatt két meccsel kevesebbet játszott, és ha azokat hozza, magabiztosan fogja vezetni a bajnokságot, amire jelen állás szerint elég nagy az esély. Az Arsenal 5-0-s győzelméről erre a linkre kattintva nézhetitek meg az összefoglaló videót.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.