Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Balogh Edina és Szabó Simon még nem költöztek össze, ez az oka

Hónapok óta egy párt alkotnak, egy valami azonban még várat magára a kapcsolatukban.

Fotó: TV2
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Január elején írtuk meg, hogy Balogh Edina és Szabó Simon felvállalták a kapcsolatukat: előbbi tisztázta a korábban felmerült híreszteléseket, elismerte, valóban egy párt alkotnak a színésszel. „Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű” – fogalmazott akkor a színésznő.

Edina és Simon a Farm VIP nyári forgatásán kerültek közel egymáshoz, a csapattársi viszonyt pedig hamar felváltotta a barátság, majd az érzéseik még inkább elmélyültek, s egymásba szerettek. „Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság” – mondta Edina. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Immár hónapok óta egy párt alkotnak, egy valami azonban még várat magára a kapcsolatukban, mégpedig az összeköltözés. A Best magazinnak egy bennfentes árult el néhány dolgot ennek kapcsán, például azt is, hogy a páros semmit szem szeretne elsietni. „Mindketten megfontoltak, és a gyerekek miatt hatszor meggondolják minden lépésüket” – fogalmazott.

„Szeretik egymást, de egyelőre ott tartanak, hogy igyekeznek minél több időt együtt tölteni és megismerni a másikat” – magyarázta. Majd hozzátette, Edina és Simon sokat randevúznak, hogy még közelebb kerülhessenek egymáshoz, egyik kedvenc helyük pedig Bécs. „Hatalmas támaszai egymásnak, de még fel kell dolgozniuk a csalódásaikat” – jegyezte meg.

Nem beszélve az ezzel járó változásokról, és arról, hogy meg kell szokniuk az új életüket. „Mindezt úgy, hogy a környezetükben senkinek se okozzanak fájdalmat” – mondta a lapnak, ebből szemlézett a Femina. Ugyanakkor a bennfentes úgy tudja, a páros szeretne majd összeköltözni, de nem siettetnek semmit sem. Tervezgetnek, és szép lassan, lépésről lépésre haladnak előre.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.