Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,14 Ft
Euró
392,42 Ft
Font
458,46 Ft
Bitcoin
61,325 $

Így érzi most magát Paprika Dorina, aki a közelmúltban hasi műtéten esett át

Elmondása szerint szinte már elviselhetetlen fájdalmak gyötörték, ezért fordult sebészhez, ám az operáció közben komplikációk léptek fel.

Fotó: TV2
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Paprika Dorina tavaly novemberben beszélt arról, hogy miután kiderült, hogy policisztás ovárium szindrómával és inzulinrezisztenciával küzd, szakember segítségével vágott bele az életmódváltásba. Annak köszönhetően több mint 40 kilótól szabadult meg tavasztól az ősz végéig. Most pedig elárulta, hogy a közelmúltban „óriási hasi műtétje volt”.

Mint mondta, újabb tüneteket észlelt magán, fájdalmai miatt pedig végül úgy döntött, sebészhez fordul. „Sajnos szinte már elviselhetetlen volt a fájdalmam, ezért fordultam sebészhez. Nem lehetett tovább halogatni, múlt héten kedden estem át az operáción, öt napot töltöttem a szolnoki kórházban, de már itthon vagyok” – árulta el a Borsnak, ebből szemlézett a 24.hu. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Majd azzal folytatta: „Gyógyulok, de időbe telik, mire teljesen felépülök. Komplikációk léptek föl, mert a másfél órásra tervezett helyett több mint egy órával töltöttem többet a műtőben. A körülményekhez képest jól vagyok, de egy ilyen csak megviseli az embert. Lábadozom, sokat alszom”. Gáspár Győző keresztlánya azt is elmondta, szerinte a fogyását illetően átesett a ló túloldalára.

A Farm VIP sztárja nehéz időszakon van túl, amit a szerettei is észrevettek, ezért igazán aggódnak érte. „A családom és a körülöttem lévők mind aggódnak értem, hogy álljak le. Az a baj, hogy ez már rossz irányba fordult nálam, mert még többet akarok fogyni. A tükörben még mindig kövérnek látom magam” – fogalmazott.

Ugyanakkor ő maga is felismerte, hogy nincsenek teljesen rendben a dolgok, ezért szakember segítségét szeretné kérni. Az sem érdekli, ki mit gondol erről. „Ha szégyen, ha nem, pszichológushoz fogok fordulni segítségért. Lelkileg nem tudtam feldolgozni, hogy a testem min megy keresztül” – fogalmazott.