Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Farm VIP: döbbenetes részletet árult el Szabó Simon a forgatás előtti orvosi vizsgálatáról

Kiderült, mit írt rá az orvos Szabó Simon papírjára a Farm VIP negyedik évadának forgatása előtt, majd ehhez képest megnyerte a játékot.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Simon óriásit ment a Farm VIP-ban, noha sokan biztos kiesőnek gondolták a folyamatos súlyos hátfájdalmai miatt. Ehhez képest nemhogy kibírta a 40 napot, még meg is nyerte a versenyt Laky Zsuzsi ellen, aki őszintén gratulált neki. A döntő napján is komoly gondokkal küszködött, és az is csak csökkentette az esélyeit, hogy végtelenül elhúzódott a finálé.

Később kiderült, nemcsak milliókat, hanem szerelmet is nyert a műsorral. Még a farmos kaland előtt elvált, így tiszta lappal kezdhette meg a versenyt, majd szép lassan egyre közelebb és közelebb kerültek egymáshoz Balogh Edinával. A színésznő a TV2-nek beszélt a kapcsolatukról, ami szintén meglepte az embereket, míg Simon a Palikék Világa by Manna című online műsorban tért ki pár dologra. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Simon a műsort visszanézve még nem látta azt a szikrát kettejük között, ami később megvolt. „Van olyan ember, akivel nemcsak akkor akarsz beszélgetni, amikor vajat kell köpülni a kamera előtt.” – utalt ezzel Edinára a Farm VIP győztese, aki elárulta, amit nem szeret, az ennek az egésznek a bulvár része. „Én ezt tényleg mindig kerültem, próbáltam kerülni.”

Eddig sikerrel is járt, de azt elismeri, az elmúlt napokban mindez nem sikerült, és úgy érzi, csámcsognak a sztorin. Ami pedig a farmot illeti, azt gondolta, ott lesz egy hetet, majd folytatja az életét, csinálj a dolgait, majd ehhez képest 40 napot töltött el a játékban, amit azzal a lendülettel meg is nyert egy nagy hajrával. „Én ezt nem gondoltam.”

Simon még azt is elárulta, hogy a Farm VIP előtt van egy orvosi vizsgálat, amin minden szereplőnek át kell esnie kötelező jelleggel. „Ott azt írta rá a papíromra az orvos, hogy 10 kilónál többet nem emelhet, mert olyan sz*r állapotban vagyok. Ehhez képest két csávót tartottam meg kötélhúzásban Rippellel.”

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.