Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Balogh Edina: „Nem azon van a hangsúly, hogy ő egy férfi, és férfiként vonzó vagy nem vonzó”

Balogh Edina a Szabó Simonnal való kapcsolatáról is őszintén beszélt, ami egyelőre csak az útja elején jár.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Balogh Edina bejelentette, egy párt alkot a Farm VIP legutóbbi győztesével, Szabó Simonnal. Sokakat nem lepett meg a dolog, mert már azelőtt is voltak olyan hírek, pletykák, miszerint együtt lehet a két színész, akiknek szinte egyszerre ért véget a házasságuk, és szintén szülők.

Edina a TV2-nek adott interjújában elárulta, Simonnal nagyon gyorsan megtalálták a közös hangot, és rengeteg mindenről el tudtak beszélgetni. „Ahogy teltek a napok, úgy kerültünk egymáshoz egyre közelebb.” A sors furcsa fintora, hogy a Farm VIP végén egymással küzdöttek meg a döntőbe jutásért, több mint 90 percen át harcoltak, és úgy tűnt, Edinát nem lehet legyőzni. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Az erős lelki kötődés nem szűnt meg azzal, hogy véget ért a műsor, utána is sokat beszélgettek és találkoztak. „Nem azon van a hangsúly, hogy ő egy férfi, és férfiként vonzó vagy nem vonzó, tehát erről nem is tudok beszélni, mert nem ilyen minőségben alakult a kapcsolatunk.” – tette egyértelművé Balogh Edina a kamerák előtt.

„És azt talán ezen a ponton el is mondhatom, hogy ez a barátság szépen lassan átalakult valami egészen mássá, valami sokkal mélyebbé. Érdekes, hogy amikor egy ilyen helyzetben vagy, hogy rádöbbensz arra, ez nem pusztán csak barátság. Mindezt hangsúlyozom, nem a farm alatt alakult át ez bennünk, vagy született meg bennünk ez az érzés, hanem amikor ez a barátság tovább megmaradt és tudtunk találkozni, és tudtunk beszélni a válásáról, annak nehézségeiről, amiben egyébként nagyon sokat segített nekem.”

Edina kiemelte, ezek a találkozások eleinte abszolúte barátiak voltak, majd azok átalakultak, más minőségűek lettek. „És lett belőle valami, ami mindkettőnknek borzasztóan fontos.” – folytatta Edina az interjújában a TV2 Tények Plusz című műsorában. A kapcsolatuk még az elején jár, és mindent megtesznek azért, hogy vigyázzanak a magánéletükre.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.