Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Balogh Edina bejelentette, egy párt alkot a Farm VIP győztesével, Szabó Simonnal

Ami korábban csak pletyka volt, az ma már tény, Balogh Edina, a Farm VIP sztárja összejött Szabó Simonnal.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Balogh Edina házassága nem működött, ami miatt úgy döntöttek a férjével, hogy elválnak. Békés körülmények között hozták meg a döntést, és nem sokkal később újra rájuk találhatott a szerelem, aminél nincs szebb dolog. Edina számára a Farm VIP is sokat segíthetett, ahol két igaz barátra lelt Lissák Laura és Szabó Simon személyében.

Simon, aki végül egy nagy hajrával megnyerte a Farm VIP-t, már nemcsak barát, sokkal több annál Edina számára. Voltak bizonyos pletykák, hogy egy párt alkot a két színész, amit most Edina megerősített. „Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű.” – fogalmazott Edina a Hot! magazinnak adott interjújában. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Eleinte csak barátok voltak, majd szép lassan azon kapták magukat, hogy kialakult közöttük valami több. „Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság.” – idézte a színésznőt a Blikk a cikkében.

Edina azt is elárulta, hogy a vége felé tart a válásuk Krisztiánnal, akivel jóban maradt, jól is kezelik ezt a helyzetet. „Zajlik a válásom, a vége felé tartunk, és a mi esetünk annyiban más Krisztiánnal, hogy mindketten tudtuk, hogy egyszer bekövetkezik a szakításunk, emiatt pedig kiegyensúlyozott a kapcsol” – folytatta Edina az interjú alatt.

Ami pedig Simont illeti, már sokkal többet jelent számára egy barátnál. „Elkezdtünk randevúzni, talán így tudnám a legjobban kifejezni. És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenteni, hogy tudom. Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom.”

Fontos számára, hogy a gyerekei is tudják, Simon jelen van az életében, és ezzel együtt a férje is tisztában van ezzel. Noha szerinte bármit is korai mondani, a kapcsolatukat egy nagyon szép és mély érzelmekkel teli kapcsolatnak tudná leírni. „Amikor a válás mellett döntöttem, akkor sem gondoltam arra, hogy rögtön el tudnám képzelni mással az életemet. Most is a gyerekeim a legfontosabbak a számomra, ahogy Simonnak is az övéi. Ez is egy kapocs köztünk.”

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.