Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Közeli fotón Rogán-Gaál Cecília látványos megjelenése a Miss World Hungary-ről

Rogán-Gaál Cecília volt az egyik legcsinosabb nő a Miss World Hungary eseményén, amire sokan lehettek kíváncsiak.

...svg content...Fotó: Rogán Cecília versenyigazgató, a zsűri tagja a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborának első, Miss Fashion alversenyén a siófoki Reed Luxury Hotel & Bistro szállodában 2023. május 30-án. MTI/Vasvári Tamás
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília háromgyermekes édesanyaként is odafigyel magára, sokat sportol, és mellett sikeres üzletasszony. Őt sem hallhatjuk igazán panaszkodni, előre tekint, és ezzel sokak számára mutathat példát. Az ember általában szeret keseregni, különösen a múlton, de amíg a múltban élünk, addig biztosan nem lesz igazi jövőnk.

Ezek fontos gondolatok, mindenki megfogadhatná, és akkor messze több lenne a boldog ember a Földön. Helyette egyre több a negatívum, és a hírességek mindig nagy támadásnak vannak kitéve, amiről Cecília is tudna mesélni. Sokan irigyek az életére vagy épp a formájára, ami minden eddiginél látványosabb. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Rendszeresen fut, és a tenisz erős alapokat adott neki, amikre magabiztosan építhet. Ezek az alapok azok, amik vázként szolgálnak a test számára, melyek által könnyebb az izomépítés, és az ember fittsége is eltér másokétól. Cecíliánál ez régóta megvan, és a tenisz nagyon sokat adott számára.

A Miss World Hungary szintén fontos az életében, amiben szervezőként is közreműködik az egyik legjobb barátnőjével, Sarka Katával. Remek párost alkotnak együtt az üzleti életben, és most még magasabbra tervezik tenni a lécet a szépségversennyel.

Nemcsak a szépségverseny résztvevői csinosak, hanem a szervezők is. Rogán-Gaál Cecília például egy izgalmas lila színű ruhában jelent meg a pénteki eseményen, amit mintha neki terveztek volna. Ha kíváncsiak vagytok Cecília aktuális szettjére, akkor csak kattintsatok erre a linkre a közeli fotóért.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.