Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Rogán-Gaál Cecília nyári formája is top (fotóval)

Rogán-Gaál Ceclíia nyári formája is láthatóan elkészült, magabiztosan várhatja a nyarat, akárcsak a barátnője, Niki, akit korábban Sarka Katával láthattuk sokat edzeni.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, és mondhatni a lehető legjobbkor utazott ki Miamiba, mert idehaza téliessé vált az időjárás. Őrület, hogy nemrég még abszolúte nyári hangulatban lehettünk, és több strand is tele volt emberekkel, most pedig el ő kellett vennünk a téli kabátot.

Sajnos ez most jó ideig így marad, és csak a hónap végére tér vissza az igazán jó idő. Kicsit bosszúsak is vagyunk emiatt, de legalább még inkább motivál bennünket, hogy több időt töltsünk el a konditeremben. Kondizni ugyanis jó dolog, és láthattuk Katán is, hogy ez mennyi előnnyel jár, nemcsak fizikális szempontból. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Többek között Rogán-Galál Cecília is kivételes formában van, aki háromgyermekes édesanyaként mondhatja el ezt magáról. Egykor sokat teniszezett, így olyan alapot hozott össze, mely egész életére kitart. Emellett rálelt a futás szépségére, amiből ugyancsak plusz motivációt tud meríteni, és látható módon magabiztosan halad előre a fejlődés útján.

Cecília szeret sportolni, számára ez nem arról szól, hogy szenvedve megy le a terembe, mint sokan mások. Amikor valaki sportos életmódot él, ez olyan természetessé válik számára, mint a levegővétel. Mi sem tudjuk már kihagyni a sportos napokat, egyszerűen hiányérzetünk támad, ha nem megyünk le.

Cecília a hideg keddi nap egy részét a teremben töltötte Nikivel, aki szintén kimagasló formában van, és ugyancsak egy nagyon vonzó nő. A közös edzős fotó sem maradhatott el, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg. A csajok ismét belehúztak, nekik már nem kell aggódniuk a nyári topforma miatt.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.