Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Rogán-Gaál Cecília és Rubint Réka közös eseményen jelent meg (fotók)

Többek között Vasvári Vivien is ott volt a csütörtök esti rendezvényen, eseményen, és mint mindig, topformában jelentek meg a hírességek.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata nem tudott ott lenni a barátnőivel ezen a rendezvényen, az eseményen, mivel jelenleg a világ másik felén tartózkodik. Kata az Egyesült Államok felé vette az irányt, ahol szintén nagyon jól érezheti magát, és Miami tipikusan az a helyszín, mely számos élményt nyújthat az ember számára, már a parton sétálva is.

Kata természetesen idehaza tölti a legtöbb időt, nagyon szereti Magyarországot, Budapestet, de részben már Miamit is az otthonának tekintheti, annyit járt már odakint. Szerencsére Kata aktív maradt a közösségi médiában, és újabb tartalmakat oszt meg a követőinek, akik sokat dicsérik, ami nem csoda. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Hozzá hasonlóan a szintén háromgyermekes édesanya, Rogán-Gaál Cecília is topformában van. Nem kevesen irigykedhetnek rá, akárcsak Rubint Rékára, aki hosszú évek óta napi szinten edz, ami nemcsak a munkája, hanem az élete is. Nemrég még Kubában járt a családjával, és ismét rengeteg különleges emléket gyűjtött.

Valahogyan rá is másképpen hat az idő, évről évre egyre jobb formában van, pedig eddig is nagyon magasan volt a léc. Szintén ott volt Réka a csütörtök esti eseményen, és egy rendkívül csinos ruhát választott, akárcsak Cecília.

Vasvári Vivienről se feledkezzünk meg, aki ugyancsak három gyermek boldog, kiegyensúlyozott édesanyja, és kimagasló a formája. Mindenki trendin, csinosan nézett ki, és a közös fotók sem maradhattak el, amiket erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.