Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Ilyen formás Rubint Réka közel 46 évesen, bikinis fotók készültek róla Kubában

Rubint Réka élete a testmozgás, a fitnesz, az oktatás, és ez igencsak erőteljesen köszön vissza a formáján.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és családja pár nappal korábban ismét a repülőtér felé vették az irányt. A hosszú évek alatt rengeteget utaztak, elsősorban az Alakreform táborok miatt, amik továbbra is népszerűek, és egyre távolabb merészkednek el a csoportok a Földön. Ennek csak örül Rubint Réka, mert közben új dolgokat ismerhet meg.

Nagy hatással vannak rá ezek a táborok, ahol barátok között lehet, és közben minden intenzív, kezdve az élményekkel. A programok szerteágazóak, és ez Kubában sincs másképp, ugyanis legutóbb Havannába utaztak. Schobert Lara nem tartott a családjával, de korábban már ő is volt pár ilyen helyszínen. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Schobert Norbi Jr. és öccse, Zalán viszont ott vannak a szüleikkel, ők is élvezik a kinti életet. Rékát például delfinek emelték a magasba, nagy élmény volt ez számára, és természetesen Norbi Jr. is megismerkedett velük. Lesz mit mesélniük idehaza, és a srácok kicsit sem bánhatták meg, hogy kihagyták az első nyári napokat idehaza.

Odakint is meleg van, melegebb, mint itthon. Ráadásul a környezet teljesen új számukra, minden nap valami újat látnak, tapasztalnak. Réka elsősorban erre törekszik, hogy élményekkel ajándékozza meg a szeretteit, ami láthatóan működik, és később, ha már mindenkinek lesz családja, még nagyobb élmény lesz összehozni egy ilyen utat.

Réka a munkája révén még fittebb, mint valaha, hiába lesz lassan 46 esztendős. Ez is csak egy szám, semmi több, Norbi pedig végtelenül büszke a feleségére, nem győzi őt dicsérni. Igazi álomnőként tekint rá, és ha kíváncsiak vagytok arra, milyen formában van jelenleg Réka, akkor csak kattintsatok erre a linkre.