Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Elfogytak a szavak Sarka Kata formája láttán, mint egy fitneszversenyző

Amikor már azt gondoltuk, hogy Sarka Kata nem tudja fokozni a fokozhatatlant, olyan formával rukkolt elő, ami láttán csak meghajolni tudunk.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rengeteg nő irigykedik Sarka Katára, hogy háromgyermekes édesanyaként ennyire jó formában van, és ez ugyanez igaz a barátnőjére, Rogán-Gaál Cecíliára. Mindketten a sport szerelmesei, és kifogások helyett inkább küzdenek, hajtanak azért, hogy meglegyen az általuk elképzelt forma, mely sokakra van hatással.

Amikor egy nő topformába kerül, elkerülhetetlen, hogy egyesekből irigységért váltsanak ki. Sajnálatos módon így működnek az emberek, de nem mindenki, és Kata formája is sokkal inkább motiváló, akárcsak a másik legjobb barátnője, Niki. Közösen szoktak edzeni, talán ennyit még nem is edzettek együtt, mint mostanában. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Ezzel egymást is motiválhatják, jó hatással vannak a másikra, és közben új szinteket ugranak meg. Női szemmel is csak azt tudjuk mondani, hogy le a kalappal a csajok előtt, mert szép lassan akár fitneszversenyre is készülhetnének. Emögött egy nagyon tudatos étrend állhat, ami még mindig a legfontosabb.

Az edzések csak segítenek, az étrend adja meg igazán azt a formát, melynek a végén saját magunkat is lenyűgözhetjük. Nem kell igazán magyarázni azt, hogy Kata mennyire erős vonalakat hozott össze, és még mindig csak a 30-as éveiben jár. Óriási összeggel fogadnánk arra, hogy a 40-es éveiben még formásabb, még arányosabb lesz.

Ilyen az, ha egy nő megtalálja a saját útját, kiegyensúlyozott, és komolyan veszi az edzéseket. Ráadásul még élvezi is, ami mindenki számára adott, mert ezernyi mozgásforma közül választhatunk. Kata többfajta edzésmunkát végez, néha bokszol is, fut, súlyzós edzéseket végez, vagy épp a saját súlyával hajt végre gyakorlatokat. Az aktuális formáját erre a linkre kattintva nézhetitek meg, lenyűgöző!