Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Szandi edzőruhában mutatta meg, hogyan hozza magát csúcsformába (videó)

Szandi nem jár edzőtermekbe, hiába tehetné meg, inkább odahaza oldja meg a kérdést, teljesen egyszerű eszközök segítségével.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez is egy újabb példa arra, hogy adott esetben konditerem sem szükséges egy kivételes formához. Nyilván számos előnye van egy konditeremnek, ahol jó közösségben lehetünk, és sokaknak szükségük is van rá, mert nem jó mindent odahaza csinálni, bár ez sem mindenkire igaz, egyén válogatja.

Ugyanakkor tény, ha kreatívak és kitartóak vagyunk, akkor az otthoni edzések is kellően hatékonyak lehetek, de csak akkor, ha az egészséges táplálkozás is megvan. Szandinál minden adott, és csúcsformában van, már hosszú évek óta, amire megint csak büszke lehet, és többeket motivál ezzel. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Nemrég a 90-es évekbeli formáját mutatta meg, ami sokakat lenyűgözött. Évtizedekkel később még jobb formában van, amivel bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, csak akarni kell. Azok, akik kitartóak, bármit elérhetnek, és erre is jó példa Szandi. Nehéz lenne nála boldogabb karaktert találni a hírességek között.

Nála az edzések biztosan nem maradnak ki, és most megmutatta, hogyan edz otthon, milyen edzésmunkát végez, Láthatja mindenki, nincs szó milliós gépekről, és külön konditeremről, Szandi kreatív módon oldotta meg a kérdést, és szeret otthon lenni, ahol egyszerűen és gyorsan tudhatja le az edzéseit.

„Nagyon tetszik, hogy bár megtehetnéd, mégsem mész drága konditerembe, hanem otthon edzel.” – írta egy hozzászóló a poszt alatt, amivel sokan egyetértettek, mellyel csak még szimpatikusabbá vált Szandi karaktere.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.