Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Yassine Khalfalli
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időközben megerősítették, hogy a három áldozat nő, akik Indiából származtak. Olyan súlyosak voltak a sérüléseik, hogy már nem lehetett rajtuk segíteni, életüket vesztették. Rekhaben Patel, Sangitaben Patel és Manishaben Patel Gujaratból érkeztek, akiket most sokan gyászolnak a baleset után.

Egy SUV-b an ülte, ami letért az útról, felugratott egy töltésre, onnan pedig legalább 20 méteres magasságból a híd túloldalán lévő fák közé csapódott. A rendőség azt mondja, az autó a megengedett sebesség felett haladt, és más jármű nem volt érintett a tragikus balesetben, amiről a Hindustan Times is beszámolt.

Végül az összeroncsolódott autó egy fának ütközve állt meg. Egyelőre tisztázatlan, miért hajtott ilyen gyorsan a vezető, és hogyan vesztette el az uralmát a jármű felett, ami teljesen összeroncsolódott. A szakértők a nyomokat analizálva hamar megállapították, hogy az autós jócskán átlépte a sebességhatárt.

A balesetnek egyetlen túlélője van, akit kórházba szállították, de az állapotáról nem érkezett hír. Lehetséges, hogy a sérült később teljesen rávilágíthat arra, mi történt, függően attól, van-e emléke az incidensről. Jelenleg azt sem tudni, hogy a túlélő az utasok között foglalt helyet vagy ő vezette a járművet.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.