Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,29 Ft
Euró
393,47 Ft
Font
458,99 Ft
Bitcoin
60,208 $

14 milliárd dolláros segélycsomagot kaphat Izrael az USA-tól az iráni támadást követően

Joe Biden, az USA elnöke többek között azon dolgozik, hogy a képviselőház elfogadja azt a törvényjavaslatot, melynek részeként 14 milliárd dollárhoz jutna Izrael az iráni támadást követően.

További Hírek

Irán azt állítja, figyelmeztette az Egyesült Államok kormányát, miszerint célba veszik az amerikai támaszpontokat, ha támogatják Izraelt a válaszcsapásban.

Izrael a hírek szerint csak úgy fog lépni Irán ellen, hogy arról előzetesen egyeztet az USA vezetésével, akik egyelőre kizárólag a védekezést segítik.

Izraelt nem torpantja meg Irán támadása, teljes erővel folytatják az akciókat a Gázai övezetben, kitartván az eredeti terveik mellett.

Az USA tartja a szavát, és nem érte őket váratlanul Irán támadása Izrael ellen, akik megtorlásra készülhetnek.

Az USA elnöke is arra számít, hogy Irán támadást fog indítani Izrael ellen, amivel még súlyosabbá válhat a helyzet a Köz el-Keleten.

Japán űrhajós lesz az első nem amerikai, aki beteszi a lábát a Holdon, ami egy újabb történelmi pillanat lesz az űrkutatásban

Kim Dzsong Un, Észak-Korea első embere és vezetője azt mondta, eljött az idő, hogy országa készen álljon a háborúra.

Újabb Boeing-incidensről készült felvétel, ezúttal az egyik gép hajtóműjének burkolata szakadt le felszállás közben.

Az érintett szerint nem sokon múlt, hogy a törmelék a fiát is eltalálja.

A gyorséttermek egyre nagyobb számban szabnak időkorlátokat arra vonatkozóan, hogy a vendégek mennyi ideig tartózkodhatnak az étteremben.