Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Gáspár Zsolti édesapja több ezer liter pálinkát küld a nagy esküvőre

Gáspár Zsolti hamarosan ismét megházasodik, újra elveszi a szerelmét.

Farm VIP 3: Dudás Miki mély vallomást tett a feladását követően

Megható és mély szavakat fogalmazott meg azt követően Dudás Miki, hogy a fájdalom miatt feladta az elődöntőt, így Smaltig Dalma és Schobert Norbi jutotta be a fináléba.

Farm VIP 3: Gáspár Zsolti kiszúrta a kémiát Szorcsik Viki és Csuti között (videó)

Nem tagadták a felek, hogy megvan közöttük a kémia, majd a sajtóban meg is jelentek az első hírek, miszerint valami alakul közöttük.

Farm VIP 3: Gáspár Zsolt szerint problémák lesznek (videó)

Gáspár Zsolt is kiszúrta, hogy lesznek még gondok a Farm VIP 3-ban az összeköltözés után, mellyel nem várt lavinák indulhatnak be.

Farm VIP 3: drámai bejelentés történt, ami mindenre hatással lesz

Visváder Tamás közölte a döntését Gáspár Zsoltival azt követően, hogy két orvos is azt tanácsolta neki, adja fel a Farm VIP 3-at a sérülése miatt.

További Hírek

Farm VIP: Szorcsik Viki rendesen megkergette Gáspár Zsoltit (videó)

Szorcsik Viki több mint boldog volt, amikor megnyerték a legutóbbi játékot, ezúttal hatalmas csatában a sárga csapat ellen.

Farm VIP 3: Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti kiborult az egyik hírességtől

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti közösen adott interjút a Farm VIP 3 rajtja előtt, ami az eddig látottak alapján rendkívül izgalmas és feszültséggel teli lesz.

Gáspár Zsolt: a testvéremnek köszönhetem, hogy a médiába kerültem

Elmondása szerint Győző gyógyszereket szed, miközben a gyógyulás útjára lépett, köztük pedig minden a legnagyobb rendben van.

Győzike nem lehetett ott édesapja 69. születésnapján

Győzike tudhatta, hogy nem lehet ott édesapja születésnapján, mert Ázsiában küzd a felesége oldalán a TV2 produkciójában.

Gáspár Zsolti élő adásban reagált Gáspár Laci szavaira

Gáspár Zsolti nagyon fair módon reagált Gáspár Laci szavaira, ami kissé megütötte a család fülét, és érezhetően nem mindennel értenek egyet.

600 vendéget várnak Gáspár Zsolti monumentális esküvőjére, Győzike szervezi a lagzit

Gáspár Zsolti érdekes részleteket árult el az esküvőjéről, ami már a második lesz, és az esemény egy részét Gáspár Győző szervezi.

Gáspár Győző meghökkentő dolgokat mesélt Gáspár Zsolti kapcsán

Úgy tűnik, ez a karácsony sem hozta el a békét Győző és Zsolti, a két testvér között, akik még csak szót sem váltottak egymással.

Farm VIP 2: Gáspár Zsolti, és az év videója

Zsoltinak nem erőssége az úszás, ami most is kiderült, de mindent beleadott, amit csak tudott, Buzás Dóri pedig segített neki.

Farm VIP 2: Henry Kettner nagyon bepöccent Gáspár Zsolti miatt

Henry Kettner a kiesését követően elárulta, hogy nagyon bepöccent Gáspár Zsoltira a történtek miatt, ami után nem sokkal búcsúzott is.

Farm VIP 2: Buzás Dóri megint elsírta magát, meghökkentő dolgot árult el

Az Exatlon Hungary ideje alatt sokszor láthattuk őt sírni, és a Farm VIP 2-ben is voltak pillanatok, amikor elérzékenyült.